Kopenhagenstraat 95 - Sittard

Nieuwbouw, instapklaar - ca. 320m2 bedrijfsruimte (uitstekend geïsoleerd) , o.a. v.v. grote lichtstraat, overheadpoort (4m x 4m / high lift) met loopdeur en raampjes, royale glazen pui met loopdeur t.b.v. kantoor/ showroom, verdiepingsvloer met kantoorruimte, toilet, gasheater, 3 eigen p-plaatsen.

ALGEMEEN / INDELING/ VOORZIENINGEN

BEGANE GROND

Entree, ruime etalage met veel lichtinval, showroom pui met aparte loop deur, basis verlichting, ca. 220 m2 bedrijfsruimte met vaste trap naar 1ste verdieping, overheadpoort (4m x 4m, high lift) met loopdeur en raampartij, 3 p-plaatsen op eigen terrein, grote lichtstraat, krachtstroom, meterkast.

EERSTE VERDIEPING (deze ligt op een ruime hoogte van 4,00m)

Ca. 110 m2 verdiepingsvloer waar momenteel ca. 55 m² instapklare kantoorruimte is gesitueerd voorzien van draai/kiepramen, keukenblok met warm en koud water aansluiting, vloerbedekking en laminaat, raam naar werkplaatszijde voor extra daglichtlichttoetreding, toilet met fonteintje en automatische ventilatie en verwarming/airco unit.

PARKEERVOORZIENING

3 parkeerplaatsen op verhard eigen terrein, gratis parkeren op nabij gelegen openbaar parkeerterrein en parkeren voor de deur (blauwe zone).

AANVAARDING

in overleg, doch spoedig.

BESTEMMING

Milieu categorie I en II.

VERZAMELGEBOUW

Het betreft een zelfstandig gebouw.

KOOPPRIJS

Het betreft hier een koopprijs vrij op naam exclusief BTW. Koper is dus geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

VOORZIENINGEN ALGEMEEN

 • gasheater in bedrijfsruimte
 • meterkast (compleet)
 • aansluitingen voor gas, water en elektra
 • voorziening elektra met krachtstroom
 • verlichting
 • grote lichtstraat
 • royale glazen pui met loopdeur t.b.v. showroom of kantoorruimte
 • houten verdiepingsvloer (draagkracht: 350kg/m2)
 • overheadpoort (4,00m x 4,00m / high lift) v.v. loopdeur en raampjes
 • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
 • hoogte loods: 8 meter
 • uitstekende ligging
 • zwevend toilet met fonteintje en automatische ventilatie
 • pantry v.v. warm water boiler
 • verwarming/airco unit

Bedrijvenstad Fortuna Sittard

Op een locatie naast de Sittardse binnenstad en in het middelpunt van industrie en logistieke verbindingen - wordt in nauwe samenwerking met de gemeente Sittard-Geleen deze compacte, hoogwaardige en moderne bedrijvenstad gerealiseerd. Naast de stedenbouwkundige en architectonische kwaliteit zijn duurzaamheid en toekomstwaarde twee hoofditems in de opzet van BedrijvenStad Fortuna. Aan de architectonische kwaliteit van de bebouwing worden hoge eisen gesteld. Daarmee wordt de waardevastheid van het gebied en de bebouwing in hoge mate gegarandeerd. Op BedrijvenStad Fortuna zijn vele milieu-inzichten reeds geïntegreerd. Bedrijvenstad Fortuna is uitermate strategisch gelegen in de Euregio, in Nederland, met in het noorden Roermond, in het zuid-oosten Heerlen en in het zuid-westen Maastricht. Het buitenland ligt nabij: Aken, Luik, Hasselt en Genk zijn in korte tijd bereikbaar. BedrijvenStad Fortuna grenst op lokaal niveau - op slechts 650 meter afstand - aan de binnenstad en stationsomgeving van Sittard.

HUURVOORWAARDEN

Huurtermijn:

5 jaren + 5 verlengingsjaren, doch flexibele termijnen zijn bespreekbaar

Indexering:

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs­index (CPI) reeks Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:

Waarborgsom ter grootte van drie maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

Huurcontract:

Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW

Alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW. Voorts is er in deze informatie van uitgegaan dat de prestaties van huurder/ koper voor meer dan 90% in de BTW-belaste sfeer plaatsvinden.