Jera Projectontwikkeling & Vastgoed – Uw adres voor moderne en betaalbaar (bedrijfs) onroerend goed

Jera Projectontwikkeling & Vastgoed, opgericht door Leon Jennen, is een moderne onderneming,met eigen vastgoed, actief in Limburg op het gebied van bedrijfshuisvesting en woningen en appartementen voor particulieren.

Als projectontwikkelaar heeft Jera zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de realisatie van moderne bedrijfspanden op interessante locaties in de regio Midden-Limburg.

Naast bedrijfshuisvesting is Jera ook actief binnen de huisvesting in de vorm van appartementen en woningen voor particulieren. De afgelopen jaren heeft Jera diverse projecten op het gebied van bedrijfshuisvesting gerealiseerd, zowel op het gebied van koopobjecten als het verhuren van bedrijfspanden.

Een bedrijfspand van Jera Projectontwikkeling & Vastgoed is een waardevaste belegging in vastgoed. Een waardevaste belegging omdat deze panden zich kenmerken doordat ze ze geschikt zijn voor vele gebruikers en doeleinden en daardoor ook toekomstbestendig zijn. Maar de panden kenmerken zich ook door het feit dat ze duurzaam zijn. Niet alleen omdat ze energiezuinig zijn, en volgens de nieuwste normen geïsoleerd en uitgevoerd zijn, maar ook omdat ze door het ontwerp en de gebruikte materialen een lange levensduur hebben.

Buiten dat de panden energiezuinig zijn ze ze uiteraard ook licht uitgevoerd , goed bereikbaar door een goede infrastructuur, en voorzien van eigen parkeerplaatsen, en uiteraard beschikken zo ook over voldoende laad- en losruimte.

Kortom een waardevaste vastgoedbelegging voor nu en in de toekomst.

Een breed scala aan huurders en gebruikers

Mede dankzij de moderne opzet van de door Jera aangeboden bedrijfspanden zijn deze panden voor een uitgebreid aantal doeleinden inzetbaar zoals: algemene bedrijfsruimte, showroom, werkplaats, kantoor, praktijkruimte enzovoorts.

Door de brede inzetbaarheid van onze bedrijfspanden heeft Jera inmiddels ook een breed scala aan huurders waaronder: beveiligingsbedrijf, zonnestudio, USA-wielerteam, expert in licht en geluid enzovoorts.

Dankzij de jarenlange ervaring beschikt Jera Vastgoed inmiddels ook over een uitgebreid netwerk aan vakmensen en expertise voor het aanpassen en geschikt maken van onze bedrijfspanden aan uw specifieke eisen en wensen voor de uitoefening van uw bedrijf.

Daarnaast kan Jera u ook behulpzaam zijn op het gebied van vergunningen en zaken met betrekking tot het bestemmingsplan bij de een koop of huur van één van onze bedrijfspanden.

Dus, of u nu opzoek bent naar een woning appartement of u zoekt een modern en functioneel bedrijfspand voor uw onderneming, bij Jera Projectontwikkeling & Vastgoed bent u aan het juiste adres.

Neem een kijkje bij de bedrijfspanden of bij de woningen/appartementen voor meer informatie over op dit moment beschikbare panden voor verkoop of verhuur. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen door middel van het contactformulier of belt u gewoon even op.