Bedrijfsweg 27 Geleen

Nieuwbouw bedrijfsunit gelegen op Business Park Geleen in verzamelgebouw met 4 eigen parkeerplaatsen en een compleet opleveringsniveau. Het gebouw voldoet ruimschoots aan de laatste bouwnormen, en werd hoogwaardig uitgevoerd en heeft een moderne uitstraling. Het gebouw werd recent opgeleverd en kan direct geleverd worden. Dit is de laatste van 5 units.


LOCATIE:
Business Park Geleen is een binnenstedelijk bedrijventerrein ten noordwesten van het centrum Geleen. Het heeft een oppervlakte van 11 ha. Het terrein kent een mix van kleinschalige en grootschalige bedrijven, zwaardere en lichtere categorieën. Het profiel en de uitstraling van Business Park Geleen zal duurzamer, herkenbaarder en hoogwaardiger worden en meer aansluiten op de omgeving. Uiteindelijk zal deze revitalisering leiden tot een toename van de bedrijvigheid en werkgelegenheid op Business Park Geleen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN:
Gemengde bedrijfsbestemming. Bovenregionale bedrijfsuitoefening: o.a. high en medium technologie, dienstverlenende sector, overige bedrijfsuitoefeningen met een matige of hoge arbeids- en/of bezoekersintensiteit.

BEREIKBAARHEID:
Door de perfecte ligging van het bedrijvenpark tussen de stadsdelen Geleen en Sittard is de bereikbaarheid voor zowel afnemers, leveranciers alsook voor personeel optimaal. De centrale ligging waarborgt een optimale toegankelijkheid. Vanuit het bedrijvenpark Businesspark Geleen bereikt u in 10 minuten de autowegen A2 en A76. Het NS-station Lutterade (Geleen) ligt op loopafstand.

OMSCHRIJVING:
Direct grenzend aan de eerder gerealiseerde bedrijfsunits is de bouw van fase 2 inmiddels ook afgerond. Het complex maakt deel uit van een zeer ruim opgezet plan. Deze unit wordt compleet opgeleverd met o.a.:
- een meterkast voorzien van gas, water en elektriciteit aansluitingen, alsmede telecom
- 1 elektrische overheadpoort (B3,50 x H3,40mtr) met geïntegreerde loopdeur
- entree met royale moderne glaspui
- een verdiepingsvloer van ca. 65m²
- zowel binnen als buiten HR++ beglazing
- uitstekende isolatiewaardes voor daken, wanden en de vloer waardoor energiezuinig en duurzaam concept
Door de gebruikmaking van lichte kleuren en een goede lichtinval, wordt intern een prettige uitstraling verkregen.
Zo zijn in tegenstelling tot andere bedrijfsruimten de tussenwanden volledig weggewerkt tussen de stalen kolommen, waardoor optimaal gebruik kan worden gemaakt van de vloeroppervlakte. Ook aan de buitenzijde is voldoende ruimte gecreëerd voor laden/lossen en rangeren. Zo is er ruim 7 meter tussen de gevel en de 4 parkeerplaatsen.

Al met al een compleet bedrijfsgebouw met eigen voorzieningen en parkeerplaatsen en door zijn afwerking een representatief karakter.

samenvattend
UNIT D: 113m² bedrijfsruimte op de begane grond en 65m² op de eerste verdieping met 4 eigen parkeerplaatsen.

VON / OMZETBELASTING:
Het betreft hier een VON - Vrij Op Naam prijs excl. BTW. Vrij op naam betekent geen notariskosten, kadasterkosten en overdrachtsbelasting (6%). Ingeval koper de BTW niet kan verrekenen zal de koopsom in overleg met de koper worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor een met BTW belaste verkoop.

VOORBEHOUD:
Mogelijke aankooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de opdrachtgever c.q. eigenaar van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebracht aanbiedingen geheel vrijblijvend.