Bedrijfsweg 33, Geleen

Moderne en luxe bedrijfsunit met kantoor ca. 180 m² (BVO). Op industrieterrein 'Businesspark Geleen" gelegen. 3 Eigen p-plaatsen.

INDELING/ VOORZIENINGEN

Kantoor- / bedrijfsruimte (180m²)

Representatieve entree (3.30 x 2.00 = ca. 7 m²) v.v. laminaat. Kantoorruimte (3.30 x 4.95 = ca. 16 m²) v.v. laminaat en inbouwverlichting. Kitchenette. Modern gastentoilet.

Overheadpoort met raampjes. Loods / bedrijfsruimte ca. 85m² vloeroppervlakte op de begane grond en (8.35 x 7.70 = ca.65 m²) vloeroppervlakte 1ste verdieping (houten vloer) per vaste trap bereikbaar.

PARKEERVOORZIENING

3 Eigen p-plaatsen aan voorzijde.

Beklinkerd voorterrein. Tussen de bedrijfsruimte en de parkeerplaatsen is 7 meter gelegen waardoor gemakkelijke indraai naar de bedrijfsruimte mogelijk is.

BESTEMMING

Gemengde bestemming. Bovenregionale bedrijfsuitoefening: o.a. high en medium technologie, dienstverlenende sector, overige bedrijfsuitoefeningen met een matige of hoge arbeids- en/of bezoekersintensiteit.

VERZAMELGEBOUW

Het betreft een zelfstandige bedrijfsunit.

VOORZIENINGEN ALGEMEEN

 • Overige Informatie t.a.v. technische en algemene informatie:
 • Vrije hoogte: ingang onder verdiepingsvloer 3.66 uitlopend naar 6.75 m in de bedrijfsruimte.
 • NUTS-aansluitingen tot in de meterkast;
 • Telefoonaansluiting tot in de meterkast;
 • Overheadpoort afmeting: 3,50 m breed en 3,45 m hoog;
 • Elektrische heater op kantoor;
 • Gas heater in bedrijfshal;
 • Houten verdiepingsvloer, draagkracht: 350 kg/m² de vrije hoogte in deze ruimte is 2.53 uitlopend naar 2.82;
 • Gevlinderde betonnen vloeren BG, draagkracht : 1.500 kg/m²;
 • In tegenstelling tot andere bedrijfsruimten, zijn hier de tussenwandenvolledig weggewerkt tussen de stalen pilaren, waardoor optimaal gebruikt gemaakt kan worden van de vloeroppervlakte;;
 • Aanwezigheid van extra glaspartij zowel bij entree, als op verdiepingsvloer t.b.v. kantoorruimte;
 • Aanwezigheid van ruime lichtstraat tbv daglichtinval bedrijfsruimte;
 • Ruime p-plaatsen;
 • Extra algemene manouvreerruimte tussen p-plaatsen en gevelpartij (vrij ruimte 7 meter);
 • Dubbele beglazing;
 • Krachtstroom;
 • Volledig geïsoleerd;
 • Instapklaar;
 • Warmwater doorstroomapparaat;
 • Eigen huisnummer.

NB. Alle UNITS hebben een representatief eigen karakter en hebben de beschikking over eigen p-plaatsen. Middels goed doordachte features zijn deze UNITS een absolute concurrent t.a.v. andere aanbieders. Zo is iedere UNIT standaard v.v. een verdiepingsvloer met afgegeven vergunning t.a.v. de afbouw hiervan, en zijn er op diverse plekken extra raampartijen en een lichtstraat aangebracht tbv betere lichtinval, zo is de vrije hoogte van 6,0 meter naar 7,0 meter gebracht en heeft elke UNIT standaard meer eigen p-plaatsen, een overheadpoort en aansluitingen telefoon, gas, water en elektra tot in de meterkast.

Algemeen/ Ligging

Uit marktonderzoek van de gemeente Sittard-Geleen blijkt dat in de Westelijke Mijnstreek veel kleine ondernemers hun bedrijf willen verplaatsen. Ze zijn uit hun jasje gegroeid of zitten ergens klem in een woonwijk. Bedrijvenpark Borrekuil in Geleen voorziet in een ideale aanbodmix voor starters en doorstarters.

Gemeente Sittard-Geleen verwacht op Borrekuil vooral belangstelling van kleinere productie-, bouw- en installatiebedrijven, de auto- en groothandel en de zakelijke dienstverlening. Inmiddels is het terrein van de eerste fase geëgaliseerd en bouwrijp. De wegen en straatverlichting zijn al zichtbaar. Borrekuil zal een rustig en deels uniform aanzicht krijgen door het kleurgebruik en uniforme afscheidingshagen langs de openbare ruime. Het gebied is uitstekend bereikbaar voor de regio, via de snelwegen en het openbaar vervoer. Parkeren gebeurt op het eigen terrein. Op de zichtlocaties langs het spoor worden uiteraard hogere beeldkwaliteitseisen gesteld dan in het middengebied.

Vooral de voorzieningen als de centrale ringleiding voor verwarming en koeling spreken ondernemers aan. Hierdoor kan immers duurzaam bespaard worden op de energiekosten. Door ook andere zaken gezamenlijk te regelen via het parkmanagement blijft het totale kostenplaatje interessant voor de ondernemers.

Ligging/ Bereikbaarheid bedrijventerrein 'De Borrekuil'

Bedrijvenpark Borrekuil is een binnenstedelijk bedrijventerrein ten noordwesten van het centrum Geleen. Het heeft een oppervlakte van 11 ha. Het terrein kent een mix van kleinschalige en grootschalige bedrijven en zwaardere en lichtere bedrijven. Het profiel en de uitstraling van Borrekuil moet duurzamer, herkenbaarder en hoogwaardiger worden en meer aansluiten op de omgeving. Uiteindelijk moet de revitalisering leiden tot een toename van de bedrijvigheid en werkgelegenheid op de Borrekuil.

Door de perfecte ligging van het bedrijvenpark tussen de stadsdelen Geleen en Sittard is de bereikbaarheid voor zowel afnemers, leveranciers als personeel optimaal. De centrale ligging waarborgt een optimale toegankelijkheid. Vanuit het bedrijvenpark Businesspark Geleen bereikt u in 10 minuten de autowegen A2 en A76. Het NS-station Lutterade (Geleen) ligt op loopafstand.

HUURVOORWAARDEN

Huurtermijn:

5 jaren + 5 verlengingsjaren, doch flexibele termijnen zijn bespreekbaar

Indexering:

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs­index (CPI) reeks Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:

Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

Huurcontract:

Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW

Alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW. Voorts is er in deze informatie van uitgegaan dat de prestaties van huurder/ koper voor meer dan 90% in de BTW-belaste sfeer plaatsvinden.