Bergerweg 140, Sittard

Nieuwbouw zelfstandige bedrijfsunits (6 stuks / waarvan 4 reeds verkocht) gelegen op Bedrijvenstad Fortuna in een modern complex met voor elke unit 3-4 eigen parkeerplaatsen en een compleet opleveringsniveau. Het gebouw voldoet ruimschoots aan de laatste bouwnormen inzake duurzaamheid en energieverbruik, en wordt hoogwaardig uitgevoerd met een representatieve uitstraling. De bouwstart is voorjaar 2021 en oplevering volgt nog dit jaar.


LOCATIE:
Bedrijvenstad Fortuna is een binnenstedelijk bedrijventerrein ten westen van het centrum van Sittard. Het bedrijventerrein heeft een oppervlakte van 16 ha. Het terrein kent een mix van kleinschalige en grootschalige bedrijven, overwegend lichtere categorieën alsmede Leisure/sport. Het profiel en de uitstraling van Bedrijvenstad Fortuna is duurzaam, herkenbaar en hoogwaardig en fungeren als blikvanger bij de entree naar Sittard Centrum.


BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN:
Gemengde bedrijfsbestemming. Bovenregionale bedrijfsuitoefening: o.a. high en medium technologie, dienstverlenende sector, overige bedrijfsuitoefeningen met een matige of hoge arbeids- en/of bezoekersintensiteit. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.


BEREIKBAARHEID:
Door de perfecte ligging van het bedrijventerrein tussen het stadsdeel Sittard en de regionale verbindingswegen / A2 is de bereikbaarheid voor zowel afnemers, leveranciers alsook voor personeel optimaal. De centrale ligging waarborgt een optimale toegankelijkheid. Vanuit Bedrijvenstad Fortuna bereikt u in twee richtingen binnen 10 minuten de autoweg A2, en op loopafstand ook het NS-station Sittard, met goede busverbindingen tot nagenoeg voor de deur.


OMSCHRIJVING:
Direct grenzend aan eerder gerealiseerde moderne bedrijfspanden wordt binnenkort gestart met de bouw van dit bedrijvencomplex met 6 separate units met eigen parkeerplaatsen. Het complex maakt deel uit van een zeer ruim opgezet plan. De units worden compleet opgeleverd met o.a.:
- een meterkast voorzien van water en elektriciteit aansluitingen, alsmede loze leidingen tbv data / telecom
- energiezuinige led-verlichting boven en onder verdieping
- elektrische installatie aanwezig inclusief krachtstroom (380V) inclusief teruglevermogelijkheid tbv zonnecellen
- stalen trap met aluminium traanplaat trede's naar verdieping
- een elektrische overheadpoort (B 4,00 mtr x H3,50 mtr) met geïntegreerde loopdeur en een glassectie
- aluminium kozijnen met HR++ beglazing en twee draaikiep ramen in de verdiepingsbrede glaspartij
- entree met royale moderne glaspui
- begane grond ca. 120m²
- een verdiepingsvloer van ca. 116m²
- uitstekende isolatiewaardes voor daken, wanden en de vloer (!) waardoor een energiezuinig en duurzaam concept is gerealiseerd


Door de gebruikmaking van lichte kleuren en een ruime lichtinval, wordt intern een prettige uitstraling en werksfeer verkregen.
Ook aan de buitenzijde is voldoende ruimte gecreëerd voor laden/lossen en rangeren. Zo is er ruim 7 meter tussen de gevel en de eigen parkeerplaatsen, en is het voorterrein bereikbaar via twee zijden / straten.


Al met al een compleet bedrijfsgebouw met eigen voorzieningen en eigen parkeerplaatsen voor de deur en door zijn afwerking een representatief karakter.


Prijzen / nog beschikbaar
UNIT 3: BVO 236m² bedrijfsruimte verdeeld over 120m2 op de begane grond en 116m² op de eerste verdieping met 3 eigen parkeerplaatsen v.a. €199.500,-- vrij op naam prijs excl. BTW;
UNIT 2: BVO 236m² bedrijfsruimte verdeeld over 120m2 op de begane grond en 116m² op de eerste verdieping met 4 eigen parkeerplaatsen v.a. €204.000,-- vrij op naam prijs excl. BTW;


U kunt bij de makelaar navragen omtrent de mogelijkheden tot eventueel huren van een bedrijfsunit.


VON / OMZETBELASTING / BETALING
Het betreft hier een VON - Vrij Op Naam prijs excl. BTW. Vrij op naam betekent geen notariskosten, kadasterkosten en overdrachtsbelasting (8%). Ingeval koper de BTW niet kan verrekenen zal de koopsom in overleg met de koper worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor een met BTW belaste verkoop.
Aanbetaling en betalingsregeling van toepassing.


VOORBEHOUD:
Mogelijke aankooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de opdrachtgever c.q. eigenaar van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebracht aanbiedingen geheel vrijblijvend.


Bestemmingsplan informatie : gemengde bebouwing.
Bestemd voor lokale en regionale uitoefening van bedrijven welke in de lijst van bedrijfsactiviteiten voorkomen in de milieucategorieën 2 en 3.
Voor detailinformatie wordt op aanvraag het bestemmingsplan ter hand gesteld.


Brochure en verdere info op aanvraag via ons kantoor 046-4438555 of via