Te huur Bergerweg 140, Sittard

Nieuwbouw bedrijfsunit gelegen op Bedrijvenstad Fortuna in een modern complex met 8 eigen parkeerplaatsen en een compleet opleveringsniveau.
Het gebouw voldoet ruimschoots aan de laatste bouwnormen inzake duurzaamheid en energieverbruik, en wordt hoogwaardig uitgevoerd met een representatieve uitstraling. De bouwstart is voorjaar 2021 en oplevering volgt nog dit jaar. Dit gedeelte wordt thans te huur aangeboden, en bestaat uit ca. 600m2 BVO waarvan 295m² begane grond vloer en 287m² op de verdieping. Gebruik als showroom, kantoor en/of bedrijfsruimte is mogelijk. Indeling en afwerking kan geschieden naar wens van huurder. Denk hierbij aan indeling met scheidingswanden, plafonds, verlichting, toiletten en kitchenette.

LOCATIE:
Bedrijvenstad Fortuna is een binnenstedelijk bedrijventerrein ten westen van het centrum van Sittard. Het bedrijventerrein heeft een oppervlakte van 16 ha. Het terrein kent een mix van kleinschalige en grootschalige bedrijven, overwegend lichtere categorieën alsmede Leisure/sport. Het profiel en de uitstraling van Bedrijvenstad Fortuna is duurzaam, herkenbaar en hoogwaardig en fungeren als blikvanger bij de entree naar Sittard Centrum.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN:
Gemengde bedrijfsbestemming. Bovenregionale bedrijfsuitoefening: o.a. high en medium technologie, dienstverlenende sector, overige bedrijfsuitoefeningen met een matige of hoge arbeids- en/of bezoekersintensiteit. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

BEREIKBAARHEID:
Door de perfecte ligging van het bedrijventerrein tussen het stadsdeel Sittard en de regionale verbindingswegen / A2 is de bereikbaarheid voor zowel afnemers, leveranciers alsook voor personeel optimaal. De centrale ligging waarborgt een optimale toegankelijkheid. Vanuit Bedrijvenstad Fortuna bereikt u in twee richtingen binnen 10 minuten de autoweg A2, en op loopafstand ook het NS-station Sittard, met goede busverbindingen tot nagenoeg voor de deur.

OMSCHRIJVING:
Direct grenzend aan eerder gerealiseerde moderne bedrijfspanden wordt binnenkort gestart met de bouw van dit complex met hierin 1 grotere unit met 8 eigen parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur. Het complex maakt deel uit van een zeer ruim opgezet plan. De unit worden compleet opgeleverd met o.a.:
- een meterkast voorzien van water en elektriciteit aansluitingen, alsmede loze leidingen tbv data / telecom
- energiezuinige led-verlichting boven en onder verdieping
- elektrische installatie aanwezig inclusief krachtstroom (380V) inclusief teruglevermogelijkheid tbv zonnecellen
- stalen trap met aluminium traanplaat trede's naar de verdieping
- een elektrische overheadpoort (B 4,00 mtr x H3,50 mtr) met geïntegreerde loopdeur en een glassectie
- aluminium kozijnen met HR++ beglazing en twee draaikiep ramen in de verdiepingsbrede glaspartij
- entree met royale moderne glaspui
- begane grond ca. 295m² (showroom - kantoor of bedrijfsruimte / afwerking naar wens huurder)
- een verdiepingsvloer van ca. 287m² ( afwerking gebruik naar wens huurder)
- uitstekende isolatiewaardes voor daken, wanden en de vloer (!) waardoor een energiezuinig en duurzaam concept is gerealiseerd
Hiervoor geld de vermelde huurprijs.
Indien huurder een afwerking of indeling naar eigen wensen wil, dan kan verhuurder hiervoor zorgdragen. Denk hierbij aan o.a. wanden / indeling, toiletten, kitchenette, plafonds etc.
De meerprijs hiervoor wordt in de huurprijs doorberekend.

Door de gebruikmaking van lichte kleuren en een ruime lichtinval, wordt intern een prettige uitstraling en werksfeer verkregen.
Ook aan de buitenzijde is voldoende ruimte gecreëerd voor laden/lossen en rangeren. Zo is er ruim 7 meter tussen de gevel en de eigen parkeerplaatsen, en is het voorterrein bereikbaar via twee zijden / straten.

Al met al een compleet bedrijfsgebouw met eigen voorzieningen en eigen parkeerplaatsen voor de deur en door zijn afwerking een representatief karakter.

VOORBEHOUD:
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de opdrachtgever c.q. eigenaar van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebracht aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bestemmingsplan informatie : gemengde bebouwing.
Bestemd voor lokale en regionale uitoefening van bedrijven welke in de lijst van bedrijfsactiviteiten voorkomen in de milieucategorieën 2 en 3.
Voor detailinformatie wordt op aanvraag het bestemmingsplan ter hand gesteld.

Brochure en verdere info op aanvraag via ons kantoor 046-4438555 of via