Bergerweg 140, Sittard

Nieuwbouw bedrijfsunit op een absolute zichtlocatie gelegen, op Bedrijvenstad Fortuna in een modern complex met 9 eigen parkeerplaatsen en een casco-plus opleveringsniveau.

Het gebouw voldoet ruimschoots aan de laatste bouwnormen inzake duurzaamheid en energieverbruik en wordt hoogwaardig uitgevoerd met een representatieve uitstraling. Met de bouw is inmiddels gestart en de oplevering is gepland voor januari 2022. Dit gedeelte is de laatste unit van een groter complex en bestaat uit ca. 600m² BVO bedrijfsruimte waarvan 295m² begane grond vloer en 287m² op de verdieping. Gebruik als showroom, kantoor en/of bedrijfsruimte is mogelijk/ toegestaan. Het is ook nog mogelijk om deze bedrijfsruimte na aankoop op te delen in twee aparte units. De bouwkundige voorzieningen hiervoor zijn reeds getroffen.

LOCATIE:

Bedrijvenstad Fortuna is een binnenstedelijk bedrijventerrein ten westen van het centrum van Sittard. Het bedrijventerrein heeft een oppervlakte van 16 ha. Het terrein kent een mix van kleinschalige en grootschalige bedrijven, overwegend lichtere categorieën alsmede Leisure/sport. Het profiel en de uitstraling van Bedrijvenstad Fortuna is duurzaam, herkenbaar en hoogwaardig en fungeren als blikvanger bij de entree naar Sittard Centrum.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN:

Gemengde bedrijfsbestemming. Bovenregionale bedrijfsuitoefening: o.a. high en medium technologie, dienstverlenende sector, overige bedrijfsuitoefeningen met een matige of hoge arbeids- en/of bezoekersintensiteit. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

BEREIKBAARHEID:

Door de perfecte ligging van het bedrijventerrein tussen het stadsdeel Sittard en de regionale verbindingswegen / A2 is de bereikbaarheid voor zowel afnemers, leveranciers alsook voor personeel optimaal. De centrale ligging waarborgt een optimale toegankelijkheid. Vanuit Bedrijvenstad Fortuna bereikt u in twee richtingen binnen 10 minuten de autoweg A2, en op loopafstand ook het NS-station Sittard, met goede busverbindingen tot nagenoeg voor de deur.

OMSCHRIJVING:

Direct grenzend aan eerder gerealiseerde moderne bedrijfspanden is gestart met de bouw van dit complex met hierin nog beschikbaar 1 grotere unit met 9 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het complex maakt deel uit van een zeer ruim en hoogwaardig opgezet plan. De unit worden compleet opgeleverd met o.a.:

- een meterkast voorzien van water en elektriciteit aansluitingen, alsmede loze leidingen tbv data / telecom

- energiezuinige led-verlichting boven en onder verdieping

- elektrische installatie aanwezig inclusief krachtstroom (380V) inclusief teruglevermogelijkheid tbv zonnecellen

- 2 stalen trappen met aluminium traanplaat tredes naar de verdieping

- twee elektrische overheadpoorten (B 4,00 mtr x H3,50 mtr) met geïntegreerde loopdeur en een glassectie

- aluminium kozijnen met HR++ beglazing en twee draaikiep ramen in de verdiepingsbrede glaspartij

- entree met royale moderne glaspui

- begane grond ca. 295m² (gebruik als showroom - kantoor of bedrijfsruimte mogelijk)

- een verdiepingsvloer van ca. 287m²

- uitstekende isolatiewaardes voor daken, wanden en de vloer (!) waardoor een energiezuinig en duurzaam concept is gerealiseerd

Door de gebruikmaking van lichte kleuren en een ruime lichtinval, wordt intern een prettige uitstraling en werksfeer verkregen.

Ook aan de buitenzijde is voldoende ruimte gecreëerd voor laden/lossen en rangeren. Zo is er ruim 7 meter tussen de gevel en de 9 eigen parkeerplaatsen en is het voorterrein bereikbaar via twee zijden / straten.

Al met al een compleet bedrijfsgebouw met eigen voorzieningen en eigen parkeerplaatsen voor de deur en door zijn afwerking een representatief karakter.

De genoemde prijs is VON dus geen extra bijkomende kosten zoals notariskosten en overdrachtsbelasting voor de koper.

Bestemmingsplan informatie : gemengde bebouwing.

Bestemd voor lokale en regionale uitoefening van bedrijven welke in de lijst van bedrijfsactiviteiten voorkomen in de milieucategorieën 2 en 3.

Voor detailinformatie wordt op aanvraag het bestemmingsplan ter hand gesteld of vraag de makelaar.

Brochure en verdere info op aanvraag via ons kantoor 046-4438555 of via