Kopenhagenstraat 105

Perfect geoutilleerde bedrijfsunit gelegen op bedrijvenstad Fortuna bestaande uit bedrijfsruimte met kantoor alsmede 3 eigen

parkeerplaatsen en een zeer compleet en verzorgd opleveringsniveau. Ideaal voor kantoor met opslag, werkplaats en of handelsruimte.

LOCATIE:
Bedrijvenstad

Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic en wereldrestaurant Kodo.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN:
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, Door de perfecte ligging van het bedrijventerrein tussen de rondwegen/A2 en het stadsdeel Sittard is de bereikbaarheid voor zowel afnemers, leveranciers als personeel optimaal. De centrale ligging waarborgt een optimale toegankelijkheid. Vanuit het bedrijvenstad Fortuna bereikt u in 5-10 minuten de autowegen A2 en A76. Het NS-station Sittard ligt op loopafstand.

OMSCHRIJVING GEBOUW
Deze compleet afgewerkte bedrijfsunit werd gebouwd in 2016 en is in een prima staat en voorzien van vele extra opties. Hij is gebouwd in twee bouwlagen, en werd tot voor kort door twee separate bedrijven gebruikt. Heel eenvoudig kan er weer 1 unit van gemaakt worden of u kunt een deel verhuren. Op de begane grond bevinden zich een werk/opslagruimte, de entree, een toilet en een kitchenette. Op de verdieping een kantoor van ca. 50m² open space. Door de lichtstraat in het dak en de ramen is er veel natuurlijk daglicht en daarmee een prettige werkomgeving. Er zijn 2 elektrisch bediende overheadpoorten met loopdeur, een aparte entree met glazen pui en daar achter een hal/ontvangstruimte.

BOUWKUNDIG/AFWERKING
De gevels zijn uit geïsoleerde sandwichpanelen, aluminium puien en ramen met dubbele beglazing, betonnen vloer en houten verdiepingsvloer, twee vaste trappen naar de verdieping, alarminstallatie, CV-installatie en airco (3 stuks invertors !).

OMZETBELASTING:
Het betreft hier een prijs excl. BTW. Ingeval koper de BTW niet kan verrekenen zal de koopsom in overleg met de koper worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor een met BTW belaste verkoop.

VOORBEHOUD:
Mogelijke aankooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de opdrachtgever c.q. eigenaar van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebracht aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Verhuurvoorwaarden
Huurovereenkomst ROZ-model kantoorruimte
Huurtermijn minimaal 3 tot 5 jaar met optiejaren
Indexering jaarlijks conform CPI alle huishoudens, voor het eerst 1 jaar na huuringang
Huurgarantie ter grootte van 3 maanden huur + BTW in de vorm van een waarborgsom


Vraag vrijblijvend naar de verdere mogelijkheden en voorwaarden of een bezichtiging via 046-4438555.