Paardestraat 36 Sittard

Verrassend ruime stadswoning op de Paardestraat te Sittard, met eigen garage en tuin gelegen aan park en zeer kort bij centrum.

Samenvatting

 • Deze woning wordt sinds 2 weken aangeboden door V&H Vastgoed;
 • De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 215 m² en beschikt over 13 kamers, waarvan 5 slaapkamers;
 • De woning is gebouwd In 1958 en ligt in de buurt Sittard-Centrum in Sittard;
 • De woning beschikt onder andere over de volgende voorzieningen: Kabel TV, Douche, Dakraam, Bergruimte, Toilet.

Beschrijving

In het directe centrum van Sittard bieden wij deze zeer ruime stadswoning aan. In dit voormalig winkel-woonhuis is een zee aan ruimte met een verrassend speelse indeling van de woonetages aan de achterzijde. Via de openbare weg is ook de achterzijde toegankelijk via een ruime garage en de patiotuin. Deze royale woning is recent o.a. voorzien van deels nieuwe dakbedekkingen, gedeeltelijk nieuw riool en een nieuwe CV-ketel. Ook heeft u een werkelijk schitterend uitzicht over de historische binnenstad. Centraal gelegen en op loopafstand van de markt met alle voorzieningen dichtbij, kunt u zelf bepalen hoe u uw woonwens hier verder realiseert qua afwerking en stijl.

Deze stadswoning is verdeeld over 3 verschillende woonlagen en heeft aan de achterzijde een split-level gedeelte.

INDELING
Entree, keldertoegang, kantoor/werkruimte met mogelijkheid tot een extra/apart toilet (tbv van de werkruimte), tussenhal, toilet, bordes met trapje lager een keukenhoek voorzien van een halfopen aanbouwkeuken (verouderd), diepe woonkamer met tuincontact via dubbel openslaande deuren. De gezellige patiotuin met veel privacy is gelegen op het Noord-Westen en optimaal t.o.v. de zoninval. Zowel vanuit de voorzijde (kantoor/werkkamer) alsook vanuit de woonkamer met een open trap, is de 1e etage bereikbaar.
1e verdieping: Overloop, badkamer (eenvoudig) voorzien van o.a. douche, dubbele wastafel alsmede witgoed aansluitingen, slaapkamer voorzijde, tussenruimte, slaap/woongedeelte aan de achterzijde boven de woonkamer. Hier is een dubbele trap vanuit het woongedeelte zodat het voorste gedeelte bij de woonkamer behoort en het achterste gedeelte als slaapkamer dienst kan doen. Beide gedeelten hebben een fraai uitzicht op de Sittardse binnenstad.
2e verdieping via vaste trap in het voorhuis, overloop met CV-ruimte en 3 slaapkamers.

Aan de achterzijde en bereikbaar via een openbare weg een garage met elektrische poort, alsmede een omsloten gezellige patio tuin.

Bijzonderheden:

 • Zeer goede ligging/locatie in het centrum met direct contact aan de kloostertuinen, Schootsvelden, Odapark, stadsgrachten, rozentuin en stadswallen.
 • Dit object is uitermate geschikt voor riante bewoning of wonen/werken/atelier (5/6 slaap- alsmede werkkamers)
 • Ruime garage en stadstuin met veel privacy
 • Grotendeels voorzien van dubbele beglazing en geïsoleerde daken
 • Ruim opgezette badkamer en keuken met functionele inrichtingen (gedeeltelijk te renoveren/moderniseren)
 • Diverse bouwkundige verbeteringen reeds uitgevoerd
 • Gedeeltelijk nog te moderniseren

Kortom een zeer ruime stadswoning waarin u kunt wonen, werken en nog veel meer en welke u kunt inrichten /afwerken naar eigen wensen.

Bezichtigingen en verdere informatie na telefonische afspraak via ons kantoor 046-4438555