Paardestraat 38 Sittard

Zeer goede ligging/locatie in het centrum met direct contact aan de kloostertuinen, Schootsvelden, Odapark, stadsgrachten, rozentuin en stadswallen.

Omschrijving

In het directe centrum van Sittard bieden wij deze zeer ruime halfvrijstaande stadswoning aan. In dit voormalig winkel-woonhuis is een zee aan ruimte met een verrassend speelse indeling van de woonetages. Via de openbare weg is de achterzijde toegankelijk naar een zeer ruime garage en de aangelegde patiotuin met terras en veranda. Deze royale woning is recent o.a. voorzien van deels nieuwe dakbedekkingen en een nieuwe CV-ketel, en geheel voorzien van dubbele beglazing. Ook heeft u een werkelijk schitterend uitzicht over de historische binnenstad. Centraal gelegen op loopafstand van de markt en met alle voorzieningen dichtbij, kunt u zelf bepalen hoe u uw woonwens hier verder realiseert qua afwerking en stijl.

Deze stadswoning is verdeeld over 3 verschillende woonlagen.

INDELING
Entree, kantoor/werkruimte met mogelijkheid tot een extra/apart toilet (tbv van de werkruimte), deze ruimte toevoegen aan het woonhuis als keuken of woonruimte. Trapje lager een keukenhoek, zonder inrichting, diepe woonkamer met direct tuincontact via dubbel openslaande deuren. De gezellige patiotuin met veel privacy is gelegen op het Noord-Westen en optimaal t.o.v. de zoninval.
Badkamer met ligbad, toilet en wastafel.
Kelderruimte tbv opslag / proviandkelder.
Vanuit de voorzijde (kantoor/werkkamer) is de 1e etage bereikbaar.
1e verdieping: 2 ruime slaapkamers en een vaste trap naar de
2e verdieping: 3e slaapkamer alsmede bergruimte

Aan de achterzijde en bereikbaar via een openbare weg een garage met elektrische poort, alsmede een omsloten gezellige patio tuin.

Bijzonderheden:
- Zeer goede ligging/locatie in het centrum met direct contact aan de kloostertuinen, Schootsvelden, Odapark, stadsgrachten, rozentuin en stadswallen.
- Dit object is uitermate geschikt voor riante bewoning of wonen/werken/atelier aan de voorzijde
- Ruime garage en stadstuin met veel privacy
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en geïsoleerde daken
- Te renoveren badkamer en keuken
- Diverse bouwkundige verbeteringen reeds uitgevoerd

Kortom een zeer ruime stadswoning waarin u kunt wonen, werken en nog veel meer en welke u kunt inrichten /afwerken naar eigen wensen.

Bezichtigingen en verdere informatie na telefonische afspraak via ons kantoor 046-4438555