Veldstraat 17-C Roermond

Omschrijving

Een stadsappartement voor mensen die niet wachten tot er iets gebeurt, maar die zelf actie ondernemen: voor doeners, aanpakkers en doorzetters. Voor iemand die met zijn eigen handen iets nieuws wil maken. Als jij van 95m2 woonoppervlakte en 20m2 dakterras met goed gereedschap en de juiste machines een eigen thuis wil maken, is dit echt iets voor jou.

Het lijkt ons een heerlijk appartement om mee aan de slag te gaan. Je realiseert hier gemakkelijk een mooie leefkeuken, 2 slaapkamers of 1 slaapkamer met een ruime kleedkamer en badkamer. En dan ook nog een dakterras dat ruim genoeg is om met jouw vrienden op te kunnen zitten. Een echte uitdaging!

STADSLEVEN: ALLE VOORZIENINGEN OM DE HOEK
Want dit appartement ligt in het hart van de stad. Twee supermarkten op minder dan 5 minuut lopen, de bakker, de slager en de groenteboer om de hoek, het station op 2 minuten lopen. En dan ook nog onze hotspots Coffeelovers en de Italiaanse trattoria Tutto Puro om de hoek….. Dat is het echte stadsleven.

DE VERKOOPPROCEDURE
Veldstraat 17 wordt bij inschrijving verkocht. Dat houdt in dat iedereen die interesse heeft zijn bieding mét ontbindende voorwaarden uiterlijk zaterdag 01 oktober 2016 bij MKLRS. moet inleveren. De verkoper bepaalt uiteindelijk of hij het stadsappartement gunt en aan wie hij het gunt. Tijdens de drie open huizen die wij organiseren kun jij meer informatie krijgen over de verkoopprocedure. En zullen wij ook biedingsformulieren bij ons hebben die nodig zijn om jouw bod uit te brengen.

De open huizen staan gepland op:
woensdag 21 september 2016 van 17.00 uur tot 18.00 uur
vrijdag 23 september 2016 van 17.00 uur tot 18.00 uur
zaterdag 24 september 2016 van 13.00 uur tot 14.00 uur

Loop tijdens één van deze open huizen gerust binnen en ontdek alle mogelijkheden van Veldstraat 17. Je hoeft geen afspraak te maken om het open huis te bezoeken.

MEER INFORMATIE
Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom dit stadsappartement? Volg dan onze Facebook-pagina waarop nieuwe foto’s worden gepost en waar jij direct je vragen kunt stellen over dit huis, de omgeving of wonen in de stad Roermond.

Wil jij meer informatie of een bezichtiging plannen? Stuur dan gerust een mail, SMS of Whatsapp aan MKLRS. Je kunt 24/7 contact opnemen met Rogér Linssen via het mobiele telefoonnummer en het mailadres van MKLRS. dat hier op de website vermeld wordt. Binnen een paar uur zal je vraag of verzoek beantwoord worden. Uiteraard mag je ook altijd even bellen.