Wallenstraat 1 - 6019 BC Wessem

Omschrijving

In de karakteristieke historische kern van het maasdorp Wessem, is deze bijzondere woning gelegen. Een voormalig horeca-object met thans een volledige woonbestemming. Voor een liefhebber die zeer ruim wil wonen en/of voor de combinatie wonen / werken is dit object zeer geschikt. Hier kan het allemaal ! Deze woning kan zonder verdere investeringen direct bewoond worden. De koper kan vervolgens naar eigen idee/wens het pand verder indelen, eventueel aanpassen en gebruiken.

Met een dergelijke woonoppervlakte voor de begane grond, leeft u als het ware in een bungalow ofwel levensloop bestendige woning. Dan is er nog ruimte genoeg voor werk, hobby of tweede bewoner.

Indeling

Het begane grond gedeelte omvat ca. 300m², en is thans nog met de indeling vanuit het horeca gebruik. Het rechter gedeelte is één grote open ruimte, geschikt voor leefruimtes, eventueel in combinatie met een kantoor/praktijk aan de voorzijde. Tevens is er een aparte keuken met een eenvoudige inrichting, alsmede de uitgebreide toiletgroepen en een berging aan de achterzijde. De achter zijde, grenzend aan keuken, leefruimte/woonkamer en berging, heeft een royale overkapping, en is geheel bestraat. Via een gemeenschappelijke toegang (geschikt voor (bestel-)auto's) met de naburige erven, is de toegang geregeld. De begane grond is verder afgewerkt met een plavuizen vloer, een verlaagd plafond en rondom een lambrisering. De berging heeft een eigen zolder (via vlizotrap).

1e verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich 6 kamer geschikt als slaapkamer en/of anderszins. De grootste is 37 m², de slaapkamer aan de voorzijde is 24 m², de badkamer (14 m² ) met een douche/ligbad, wastafel met meubel en zwevend toilet, en nog eens 4 slaapkamers (van 2 x 9m² en 2 x 11 m² ). De slaapkamer zijn allemaal voorzien van een dakkapel.

Er is een kelderruimte voor opslag, alsmede een zolder boven de berging, met daarin o.a. de CV-ruimte.

Algemeen

  • woonoppervlate ruim 400m² !!
  • deels voorzien van dubbele beglazing
  • Nefit HR combiketel (nieuw) met radiatoren
  • alarminstallatie met doormelding
  • oorspronkelijk bouwjaar 1953
  • perceeloppervlakte 447 m²